Bir Raket, Bir Top

Avantaj Sizde...

Kamuoyuna Duyuru

Değerli Kamuoyu,

Bu duyuruyu 30 yıllık mazisi olan, bir bataklığı yoktan var ederek, tenis sporu cennetine dönüştüren İzmir Çiğli ilçesindeki İZTİK İzmir Tenis İhtisas ve Spor Kulübü Derneğinin 3 Ekim 2023 tarihi itibariyle kapatılarak, tasfiye işlemlerine başlamış olduğunu bildirmek için yapıyoruz.

Tarihimizde, birçok milli oyuncu ve başarılı tenisçi yetiştirmiş, binlerce üyeye tenis sporunu tanıtmış ve sevdirmiş bir kulüp olarak, gönül isterdi ki bizlere de devletimiz Ankara Tenis Kulübüne uzattığı yardım elini uzatsın. Ancak 3- 4 yıldır yaptığımız tüm resmi başvuru ve görüşmelerimiz sonucunda olumlu bir netice alınamamış olup tesisi boşaltarak, faaliyetlerimize üzülerek son vermek zorunda bırakıldık.

Birçok spor branşının yaşatılmasında destek olunan uygulamaların, Spor Bakanlığı ve Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından tenis sporuna da uygulanması en büyük temennimizdir. O zaman Türk tenisi gelişecek ve başarı kendiliğinden gelecektir.

1990 yılından, faaliyetlerimizi sonlandırdığımız 3 Ekim 2023 tarihine kadar İZTİK kulübüne emeği geçen, kurucu üyelere, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine ve tüm üyelerimizle birlikte antrenörlerimize sonsuz teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Tasfiye sürecinde bulunan

İZTİK İzmir Tenis İhtisas ve Spor Kulübü Derneği