Bir Raket, Bir Top

Avantaj Sizde...

Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti.

Değerli Üyelerimiz,

Kulübümüzde Seçimli OGK Toplantısı 18 Ocak 2020 tarihinde 41 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığı’nı  Birsen Karakaş, katip üyelik görevlerini  Burçin Güven  ve Ece Köprülü yaptı.

2019 Faaliyet Raporunu Yönetim Kurulu Başkanı M.Durmuş KARA okudu ve oy çokluğu ile kabul edildi.

Denetim Kurulu Raporu okundu ve oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim Kurulu Başkanı M.Durmuş KARA Spor Genel Müdürlüğü ile yürütülen görüşmeler sonuçlandığında Tahmini Bütçenin  üyelere bildirileceğini beyan etti.

Toplantıda eski Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyelerinin asil ve yedek üyeleri oy birliği ile seçilerek yeniden görevlendirildi.

2020 yılı aidatı 1.200 TL olarak oy çokluğu ile kabul edildi. Giriş ödentisinin belirlenmesi konusunda yönetim kuruluna oy birliği ile yetki verildi. Dilek ve önerilerde kulübün acil ihtiyaçları nedeniyle aidatların mümkünse tek seferde ödenmesi, ya da Ocak ayından itibaren ayda en az 200 TL olacak şekilde ödenmesi önerildi ve kabul edildi.

Öncelikle Yönetim Kurulu olarak bizlere yeniden yetki vererek seçtiğiniz için toplantıya katılan tüm üyelerimize içtenlikle teşekkür ederiz.

Devam edecek Yönetim Kurulu görevimizde siz üyelerimizin, teknik ekibimizin, çalışan personelimizin ve tenis kursiyer velilerimizin güveni, desteği, dayanışması ve aktif katılımı var oldukça kulübümüzün devamlılığını sağlayarak çok daha üst seviyelere taşıyacağımıza inanıyoruz.

İZTİK Yönetim Kurulu