Bir Raket, Bir Top

Avantaj Sizde...

İztik Yön. Kur. Başkanının Mesajı

BAŞKANIN MESAJI

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ,                               

1990 yılından bu güne 30 yılı geride bırakırken İzmir Tenis İhtisas  ve Spor Kulübü Derneği’ne emek veren tüm başkan, yönetim, denetim, disiplin kurulu üyelerimiz ile kulüp üyelerimize, teknik ekiplerimize, sporcularımızın velilerine ve çalışan personelimize gönülden teşekkür ederim. Derneğimizin başarılarla dolu geçmişini bu değerli insanlara borçluyuz.

Bilindiği üzere 18 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen Seçimli Olağan Genel Kurulumuz katılanları, hali hazırda devam eden Yönetim Kurulunu yeniden görevlendirmiştir.

Takım çalışmasını ön planda tutarak tecrübeli ve dinamik kadromuzla birlikte yürüteceğimiz bu görevi, siz üyelerin güveni ve desteği ile birlikte daha iyiye ve güzele taşıyacağımız inancıyla çalışacağımıza söz veriyoruz. Biz kulübümüzün en öncelikli ihtiyaçlarının giderilmesi, kısa ve uzun vadeli plan ve programlarımızın bir bir gerçekleştirilmesi için çalışarak İztik’in sportif ve ekonomik büyümesini sağlamak istiyoruz.

İztik, 6 adet Açık Toprak ve 3 adet Kapalı Sentetik Kort ile üyelerimize, tenis altyapı ve performans oyuncularımıza, senyör ve performans turnuvalarına deneyimli teknik ekibimizle hizmet vermeye ve etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecektir.

İztik ailesine yeni katılmak isteyen tenis severlere, uygun fiyatlarla tenis ve yarı  olimpik yüzme havuzumuzdan faydalanma üyeliğini vermeye devam edeceğiz. Tenis oynamasanız da yaz döneminde yüzme kursları ve yaz okulu programı düzenleyerek, kulübümüzün sıcak atmosferinde eş ve çocuklarınızla keyifli vakit geçirmenizi sağlayacağız.

Türk sporuna her yaş grubunda en iyi şekilde hizmet etme ilkemizi, sosyal projelerde de söz sahibi olma amacımızla birlikte yürüteceğiz.

Çalışma programlarımızda öncelik, her zaman yeni başarılı sporcular yetiştirmek, sizlerin sportif ve sosyal yaşamınızda ki beklentilerinizi en üst düzeyde karşılamaya çalışmak olacaktır.

Ailemizin fertleri olarak, bize vereceğiniz destek heyecanımızı arttıracak ve birlikte başarılı işlere imza atmamızı sağlayacaktır.

Saygılarımızla

Levent ÇAKIRER

İzmir Tenis İhtisas ve Spor Kulübü Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı